Въоръжените сили на Украйна претърпяха големи загуби в района на

...
Въоръжените сили на Украйна претърпяха големи загуби в района на
Коментари Харесай

Кадиров: Въоръжените сили на Украйна понасят големи загуби при безразсъдни контраатаки край Соледар и Северск

Въоръжените сили на Украйна претърпяха огромни загуби в региона на Соледар и Северск, в това число заради безразсъдни контраатаки, заяви ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров.

„ Нашите бойци, взаимно със съюзническите сили, не престават настъплението по линиите Соледар, Яковлевка, Северск. Унищожени са огромен брой жива мощ и техника на съперника ", написа Кадиров в канала си в Telegram.

Позовавайки се на секретаря на Съвета за сигурност на Чечня, командира на специфичния отряд „ Ахмат " Апта Алаудинов, той също сподели, че с вярата да си върне изгубените позиции „ украинското командване изпраща войски от военнослужещи съвсем до самоубийство ".

„ Тази картина с присъединяване на бойци от въоръжените сили на Украйна, които неразумно нападат нашите позиции, се повтаря няколко пъти към този момент четвърти ден ", означи ръководителят на Чечня.

Той акцентира, че почита украинския народ и му е " горчиво да види по какъв начин, неразбирайки същността на протичащото се, част от украинците разрешават да бъдат употребявани от Запада ". „ Ако това продължи, това ще докара до необратими последствия за украинците ", написа Кадиров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР