Въоръжените сили на Украйна подготвят втора линия на отбрана в

...
Въоръжените сили на Украйна подготвят втора линия на отбрана в
Коментари Харесай

Киев се готви да отстъпи от ЛНР, каза командирът на специалните части Ахмат

Въоръжените сили на Украйна приготвят втора линия на защита в ЛНР преди вероятно оттегляне, съобщи Апти Алаудинов, пълководец на специфичните елементи " Ахмат " и заместник-командир на 2-ри армейски корпус на Народната милиция на републиката. ефира на телевизионния канал " Россия 1 ".

„ Мисля, че да, въпросът е категоричен, че украинските военни ще би трябвало да се отдръпват. Те приготвят позиции, втора линия на защита, приготвят ешелон. Мисля, че те самите също схващат, че ще би трябвало да правят отстъпка. Противникът интензивно се зае с построяването на втория ешелон от отбранителната линия “, споделиха военните.

Според него Киев трансферира нови запаси, в това число от харковско и херсонско направление, само че пробвайки се да задържи позициите си, понася огромни загуби.

" В нашата зона на отговорност обстановката се развива доста удобно. Подобно на нашите съседи отляво в ДНР ние също вървим напред. Вчера беше високомерен доста сериозен опорен пункт ", сподели Алаудинов.

През последните месеци се водят яростни боеве в региона на Кременная и Сватово в ЛНР. Украинската войска постоянно обстрелва тези градове и се пробва да пробие съветската защита, само че всички нейни офанзиви са спрени.

Пенсионираният подполковник от ЛНР Андрей Марочко сподели по-рано, че бойци от ВСУ дезертират от позициите си в региона на Кременная, където сега настъпват съветските войски.

Някои военнослужещи напущат позициите си, без да се пробват да окажат опозиция, сподели източникът. В същото време националистическите елементи, които Киев разположи в този регион за въздържане на личните си войски, не се оправят със задачата.

От 24 февруари в Украйна се организира специфична военна интервенция. Владимир Путин назова крайната цел освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на Русия.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР