Въоръжените сили на Руската федерация са нанесли групов удар с

...
Въоръжените сили на Руската федерация са нанесли групов удар с
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи, че са унищожили склад за боеприпаси на ВСУ с високоточно оръжие

Въоръжените сили на Руската федерация са нанесли колективен удар с високо точно оръжие на морска база на местата за предпазване на муниции на въоръжените сили на Украйна. Това сподели формалният представител на съветското министерство на защитата, военачалник -лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

" Тази вечер въоръжените сили на Руската федерация нанесеха колективен удар на високо точно оръжие от морска база с висока точност на мястото на предпазване на муниции на въоръжените сили на Украйна. Целта на удара беше реализирана. Всички заложени обекти са унищожени ”, добави още Игор Конашенков.

" В регионите на обитаемоте места Курдюмовка и Ямпол в Донецката национална република са унищожени хранилища с муниции на 28-ма механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна и 125-а бригада на териториалната защита “, съобщи Конашенков.

Общо през денонощието са изумени 73 артилерийски установки на украинската войска на огневи позиции, както и жива мощ и военна техника на ВСУ в общо 96 региона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР