Въоръжен тийнейджър откри стрелба в гимназия в Паркланд, в американския

...
Въоръжен тийнейджър откри стрелба в гимназия в Паркланд, в американския
Коментари Харесай

Стрелба в гимназия във Флорида взе 17 жертви, има ранени

Въоръжен младеж откри пукотевица в гимназия в Паркланд , в американския щат Флорида . При стрелбата има починали и ранени . Заподозреният за стрелбата е арестуван .

Малко преди учениците в гимназия " Марджъри Стоунман Дъглас " в Паркланд да бъдат освободени за деня в сряда, прозвучали изстрели.
 пукотевица гимназия Паркланд Флорида БГНЕС
  Седемнайсет души са били убити при стрелбата в гимназия във Флорида, заяви локалният шериф Скот Израел, представен от ДПА. Повечето жертви са били в постройката на гимназия " Марджъри Стоунман Дъглас " , въпреки някои да са открити съдбовно простреляни отвън нея. Сред починалите има както възпитаници, по този начин и възрастни , посочи Израел.
 пукотевица гимназия Паркланд Флорида БГНЕС
Пострадалите са десетки .
UPDATE: Suspect in custody after shooting at South Florida high school
— The Hill (@thehill)
Заподозреният за стрелбата е арестуван, заяви представител на шерифската работа. Той е разпознат като 19-годишния някогашен възпитаник Никълъс Крус.
Тийнейджърът е бил изключен по-рано на д исциплинарни учредения , добави шерифът. По думите му Крус е имал най-малко една пушка и голям брой пълнители , само че се е предал на силите на реда без битка.
 пукотевица гимназия Паркланд Флорида БГНЕС
Мотивите за стрелбата не са ясни .
Това е 18-ият случай на пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати тази година , съгласно организацията за надзор върху оръжията " Евритаун фор гън сейфти ". В тази цифра се включват самоубийства и произшествия, при които няма ранени , както и случаи като този през януари, когато 15-годишен умъртви двама възпитаници в гимназия в Кентъки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР