Въобще не сме учудени около многото вълнения и противоречия, свързани

...
Въобще не сме учудени около многото вълнения и противоречия, свързани
Коментари Харесай

Защо Netflix няма да се извинява за The Crown

Въобще не сме учудени към многото безредици и несъгласия, свързани с четвърти сезон на The Crown. Все отново тъкмо в този сезон се засягат едни от най-драматичните моменти в британския кралски двор - появяването на принцеса Даяна в него. Каква част от показаните събития в сериала обаче са истина?

Много знайни и незнайни фенове на The Crown сложиха този въпрос. Сред тях беше и актуалният секретар по културните въпроси към държавното управление на Англия Оливър Доудън. " Това е доста красиво пресъздадена нереалност, както други телевизионни продукции, " споделя той в скорошно изявление.

Според Доудън Netflix би трябвало да сложи предизвестие при започване на всеки епизод, че това е художествено произведение, с цел да не бъркат феновете обстоятелствата с фикцията. От стрийминг платформата побързаха да отговорят, че няма да създадат такова нещо, тъй като " феновете към този момент знаят това. "

" Винаги сме представяли The Crown като драма и сме уверени, че клиентите ни схващат, че това е нереалност, основана на исторически събития. Заради това нямаме проекти и не виждаме смисъл от предизвестие, " се споделя в изказването на Netflix, оповестено в Deadline.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР