Въображение - така се казва този спиращ дъха нов рекламен

...
Въображение - така се казва този спиращ дъха нов рекламен
Коментари Харесай

North Face представя реклама за ски феновете

" Въображение " - по този начин се споделя този спиращ дъха нов рекламен филм на марката ски облекло North Face, който печели сърцата на феновете на ските преди възхода на тазгодишния зимен спорт. 

Филмът разкава за момче, което се вози на задната седалка на автомобил с родителите си и скучае, гледайки външния свят (явно действието се развива пред епохата на таблетите), когато ненадейно то стартира да си показва друго момче да прави невероятни лупинги вътре в дребния зимен град. 

Филмът е угощение за очите, което печели премия за най-хубав филм в категорията " Ски и сноуборд " на фестивала Banff Film Festival в Канада, показва онлайн изданието за маркетинг Adweek. Той е резултат от взаимната работа на North Face и Sherpas Cinema. Заснет е в Британска Колумбия. Участва професионалният скиор в свободен жанр Том Уолиш.  

Силна роля за въздействието на видеото играе музиката в него - парчето “Because I’m Me ” на The Avalanches звучи по едно и също време носталгично и свежо. 

Кадрите не престават линията на предходни ърбан ски филми на Sherpas Cinema - “All.I.Can ” и “Into the Mind’s Night ”, снимани в дребните планински градчета Нилсън и Розланд в продължение на 3 седмици през март. Концепцията им е създадена по-рано от професионалния скиор в свободен жанр Джей Пи Оуклеър, който умира в лавина през 2014 година Ако почувствате малко потиснатост при гледането, няма да е инцидентно - рекламата е основана в негова респект от другари и сътрудници. 

Ето я и нея. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР