Ваня Григорова изглежда доста силна кандидатура на БСП за кмет

...
Ваня Григорова изглежда доста силна кандидатура на БСП за кмет
Коментари Харесай

Паргов: Ваня Григорова би била удачен кандидат на БСП за кмет на София

Ваня Григорова наподобява много мощна кандидатура на Българска социалистическа партия за кмет на София. Тя построи личен обик на герой с неправдата. Такова мнение изрази в ефира на „ Денят онлайн ”  общинският консултант Калоян Паргов.

„ 30 години  управлението на София е надалеч от Българска социалистическа партия. 2019 година бяхме доста близо. Манипулациите с купения избор и неналичието на постоянен вътрешен министър – вид Бойко Рашков, попречи на Мая Манолова да стане кмет на предните избори.

Предстоящият локален избор ще е доста забавен.

Като, че ли през април, когато завършиха следващите предварителни парламентарни избори, всички си направиха някаква сметка да транспонират резултатите от парламентарните непосредствено към локалните. Неведнъж съм казвал, че би трябвало да съпоставяме еднообразно измерими неща. Едно е през април, друго е през юни, юли, та чак до октомври, когато ще се проведат локалните. Политическа партия, макар, че направиха партия, не можаха да си провеждат структурите, които са носещата структура на една партия. Те са партия от електорален вид ”, изясни Паргов.

По думите му изборите за София ще бъдат като „ роман с непредвиден край “.

„ Това,което се случва в народен проект, също въздейства директно на настройките. Правителството на ПП-ДБ сега е в един некоалиционен формат, в една взаимна отровна прегръдка с ГЕРБ-СДС с пиперливата гарнитура на Движение за права и свободи. Този път да не отписваме никой в тази конкуренцията за локалния избор ”, разяснява още общинският консултант.

Според него претендентът, който беше излъчен от ПП-ДБ, буди много несъгласия в по този начин нареченото „ дясно ”.

„ Появата на втори претендент в лицето на Вили Лилков в допълнение понижава възможностите за безапелационна победа,

която се очакваше на фона на парламентарни избор. Да не забравяме, че Бойко Борисов е умел и остроумен политик ”, разясни той. Според него има всички шансове балотажът да не е сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

 По думите му Българска социалистическа партия мъчно може да си разреши лукса да се яви сама на изборите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР