Ваня Джаферович е пред фалит заради коронавируса, узна HotArena.Още на

...
Ваня Джаферович е пред фалит заради коронавируса, узна HotArena.Още на
Коментари Харесай

Ваня Джаферович фалира

Ваня Джаферович е пред банкрут поради ковид, разбра HotArena.

Още на 13 март, когато беше оповестено изключителното състояние в страната, той затвори двата си фитнеса за групови тренировки и със съдръжниците си пусна в неплатен отпуск трийсетте си чиновници. Ако се проточат рестриктивните мерки, ще се наложи Ваня да редуцира по-голямата част от служащите си. " Не работим, нямаме доходи, няма по какъв начин да плащаме заплати. За момента не съм обезпокоен финансово, само че се опасявам какво ще стане в бъдеще. Ако ситуацията продължи още няколко месеца, не знам по какъв начин ще устоя финансово. Имам заеми, които би трябвало да се обслужват. Безпокоя се да не банкрутирам, само че си споделям " Майната му, такова е полобението, би трябвало да пазим здравето си и околните ", споделя някогашният футболист.

Жена му Евгения също не работи и няма никакви приходи. Салонът, в който беше гримьор, също хлопна кепенци, отпаднали множеството й задължения по баловете и сватбите. Ваня обаче е оптимист и има вяра, че ще се оправят и с това тежко състояние. Той е претърпял войната в Югославия, при която е изгубил околните си хора. С родителите му се премстили в едностайно жилище, само че се справили с всички компликации, написа Галерия. 

" Баща ми умря от напрежението, който претърпя, отиде си едвам на 58 от инсулт. Все по-често се сещам за него, пущам си песните, които той харесваше, сипвам си едно малко и рева. Искам да му се обадя, да го прегърна, да виждам сините му очи, да слушам гласа му, да мълча дружно с него ", с тъга си спомня Джаферович. 

Затова е безапелационен, че сегашната обстановка не е толкоз страшна, тъй като никой не ни кара да вадим пушки и да стреляме. От нас се изисква единствено да съблюдаваме карантината и да си стоим у дома. За него е неуместно хората да се разхождат по улиците. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР