Външната търговия на 22-те пилотни зони за свободна търговия на

...
Външната търговия на 22-те пилотни зони за свободна търговия на
Коментари Харесай

Външната търговия на 22-те пилотни зони за свободна търговия на Китай е нараснала с 11,7% през първите два месеца

Външната търговия на 22-те пилотни зони за свободна търговия на Китай е повишена с 11,7% на годишна база през първите два месеца, заяви на конференция през вчерашния ден Уан Линдзюн, заместник-директор на Главната администрация на митниците.

От общата външна търговия, тази на зоните в Гуандун, Дзянсу, Съчуан и Хъбей се е повишила с повече от 30% на годишна база, а на Хайнанската пристанищна зона за свободна търговия – с повече от 20%.

Общият импорт и експорт на артикули от Китай е повишен с 8,7% на годишна база в юани през първите два месеца на годината.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8341Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед539114Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед170654Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед32527Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24791Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед539114Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед170654Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166767Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед134910Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130436Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов6977Напрежението сред НАТ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР