Външната комисия ще разгледа три проекта на решения за започване

...
Външната комисия ще разгледа три проекта на решения за започване
Коментари Харесай

Три проекта за РСМ гледа външната комисия в НС

Външната комисия ще прегледа три плана на решения за започване на договаряния на районен съд Македония с Европейския съюз.

Предложенията са на Движение за права и свободи, ГЕРБ и " Демократична България ". От " Продължаваме промяната " няма да внасят свое лично предложение. На съвещанието участва и външният министър Теодора Генчовска.

Документът на Движение за права и свободи беше импортиран още нощес, за което разгласи водачът на партията Мустафа Карадайъ след вота на съмнение, свалил държавното управление на Кирил Петков. Документът на Движението се споделя „ Проекторешение обвързвано с одобряването на оферти от Френското председателство план на Преговорна рамка за договаряния за участие в Европейски Съюз на районен съд Македония и Албания “.

Документът на ГЕРБ се споделя „ Проект за деяние на Министерски съвет за утвърждение на плана за Преговорна рамка и плана за умозаключение на съвета на Европейски Съюз за европейската интеграция на районен съд Македония “. Проекторешението е импортирано тази заран.

Агенция БГНЕС напомня, че Френското предложение се състои от три самостоятелни детайла, които единствено в комплект могат да отговорят на въпроса дали РСМ е подготвена да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз.

Първият документ, проектозаключенията на Съвета, ни споделя че тематиката " двустранни връзки Скопие-София " ще бъде част от преговорния развой. Този документ, както и вторият документ, преговорната рамка, реферират към трети, основен документ - двустранен протокол, в който няма нищо френско и е напълно артикул на договореност сред Външните министерства на двете страни. Това е в действителност пътната карта с съответни задължения и стадии, които Скопие би трябвало да извърши в подмяна на това ние да вдигнем ветото. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР