Вандалска проява край втория по големина наш град.Възрастна жена и

...
Вандалска проява край втория по големина наш град.Възрастна жена и
Коментари Харесай

Крадци нападнаха възрастна жена и сина ѝ в пловдивско село

Вандалска демонстрация край втория по величина наш град.

Възрастна жена и синът ѝ са потърпевши след нахлуване в дома им в пловдивското село Скутаре. При опита за обир нощес двама души нахлули в къщата им, която е в края на селото и се пробвали да вземат наличните им пари, заяви Българска национална телевизия.

От полицията потвърдиха за случая, само че детайлности все още не са изнесени нито от тях, нито от прокуратурата.

Тази нощ двама незнайни мъже влезнали в къщата и нападнали притежателя ѝ в двора. Ударили го няколко пъти и траяли към жилищните пространства. Там попаднали на майката на потърпевшия и я съборили на земята. Въпреки че обърнали къщата, с цел да намерят скрити пари, в последна сметка те си тръгнали единствено с мобилния телефон на сина.

Сигнал за нападението е получен сутринта от брата на потърпевшия, който се обадил на кмета на селото. По непотвърдена информация нападнатият Желязко е декларирал пред полицията, че е разпознал един от нападателите и полицията го е отвела за разпит.

Според локалните хора през последните години в селото не е имало сходни набези. Пострадалите майка и наследник са се преместили при родственици през днешния ден и не бяха открити за коментар. Ето какво споделиха съседи и кметът на селото за нападението пред нашата камера:

" Снощи чух лай на кучета, станах, излязох на верандата, виждам вънка - има кучета, лай огромен. Не можах да видя хора да минават и сутринта като станах, виждам, че има полицейски коли пред нас ", изясни съседът Карамфил Кочански.

Според кмета на Скутаре Стоян Добрев е допустимо нападателите да не са от селото:

" Това ще са хора, които може и да не са от селото, тъй като в селото ги познават. Те са тъкмо при започване на махалата и ги знаят, че са небогати хора, нямат какво да вземат от тях и по тази причина се колебая да не са някакви пришълци, пристигнали на посетители. Нямаме такива похищения от доста време тука ", изясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР