Вълшебното огледало ще разкрие бъдещето ви. Изберете един цвят! Това

...
Вълшебното огледало ще разкрие бъдещето ви. Изберете един цвят! Това
Коментари Харесай

Вълшебното огледало ще ви каже дали желанията ви ще се сбъднат

Вълшебното огледало ще разкрие бъдещето ви. Изберете един цвят!

Това врачуване ще бъде забавно за тези, които желаят да издигнат завесата на бъдещето. Ще разберете кое от желанията ви ще се сбъдне скоро.

Необходимо е да се концентрирате, отпуснете, да изхвърлите всички отрицателни мисли.

Поемете надълбоко въздух и издишайте. След това на картинката изберете правоъгълника с цвета, който най-вече ви харесва.

Под всеки от тях има огледало. То ще ви опише за това, което ви чака скоро.

1.Огледало на насладата – това огледало демонстрира, че в близко бъдеще ще получите радостни вести. Освен това, ще бъдете доста удовлетворени от индивида, за който мислите, той ще промени живота и мислите си, благодарение на вашето въздействие и ще реализира огромен триумф. Но вие ще получите най-голямата наслада, когато научите за събитието, което сте чакали. Желание, което ще се сбъдне, ще бъде обвързвано с непосредствен човек или с вести, които ще допринесат за осъществяването на това предпочитание.

2.Огледало на триумфа – той ще пристигна от ненадейно място. Това може да е ненадейно покачване или триумф, обвързван с нови планове и нови партньорства. Пригответе се за дарове и изненади. Желанието, което скоро ще се сбъдне, ще бъде обвързвано с пътешестване и изненади.

3.Огледало на фантазиите – позволете си да мечтаете. Изборът на това огледало подсказва, че би трябвало да мечтаете повече и да вършиме смели проекти, с цел да претворите вашите стремежи в действителност. Скоро ще станете участник в събитие, което ще обърне живота ви към положително. Очаквайте огромни промени в живота си. Желанието, което скоро ще се сбъдне, е обвързвано с човек, който скоро ще се появи в живота ви.

4.Огледало на любовта – изборът на това огледало подсказва, че в близко бъдеще ви чака сантиментално признаие, нови усеща. Ще се появи настойник, който ще ви обсипва с грижи и внимание. Той също по този начин ще се трансформира в благонадежден другар, който постоянно ще ви подаде ръка и на който можете да разчитате. Ще говорите с него за това, което ви тревожи и той ще ви каже какво да вършиме. Желанието, което скоро ще се сбъдне, е обвързвано с детската ви фантазия.

5.Огледало на щастието – това огледало демонстрира, че щастието ви е тъкмо зад ъгъла. Може да е обвързвано с кариерата, фамилията или просто щастието от обстоятелството, че обичате този живот. Щастието ви чака във всяка област. Съдбата ще бъде напълно на ваша страна. Желание, за което от дълго време сте не запомнили, ще се сбъдне скоро по доста непредвиден метод.

6.Огледало на магията – най-магическото от всички огледала. Изборът му подсказва, че желанието, към което от дълго време се стремите, сигурно ще се сбъдне. В бъдеще ви чакат невероятни промени. Нови запознанства и възобновяване на остарели другарства. Магията ще участва във всички области на живота ви. Понякога ще ви се коства, че сте в приказка.

Вижте още: Сочни кюфтета без самун – ето каква е тайната за приготвянето им

7.Огледало на шанса – в скоро време шансът ще стартира да ви обсипва с подаръците си. Дори и в дребните неща ще имате шанс. Не пропускайте този интервал, благодарете на ориста за тази опция. Ще имате положителни шансове да се докажете на работа или във всеки бизнес. А също и при непредвидени условия, ще срещнете човек, който ще помните за дълго. Желанието, което скоро ще се сбъдне, е обвързвано с някаква държавна институция.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР