Вълнуваме се всеки път, когато разберем, че определен детайл от

...
Вълнуваме се всеки път, когато разберем, че определен детайл от
Коментари Харесай

Какво казва за характера ни датата, на която сме родени

Вълнуваме се всякога, когато разберем, че избран подробност от живота ни може да ни подскаже детайлности за нашата персона, характера и даже бъдещето. Вярваме в зодии, четем, изчисляваме числата на имената си и по тях откриваме разнообразни неща за себе си.

Ще се зарадвате ли, в случай че ви кажем, че съществува още един метод да опознаем личния си темперамент и това е точно датата ни на раждане. Самото число, на което се е случило да се появим на този свят, предопределя ориста ни и това какви хора сме. Знаем, че нямате самообладание, по тази причина дано да започваме!

1, 10, 19, 28

Ако сте родени на някоя от изброените дати, вие сте човек, който постоянно се стреми да бъде първи във всяко начинание, с което се захване. Постигате задачите си, без значение от трудностите, които се изпречват на пътя ви.

2, 11, 20, 29

Вие притежавате това извънредно потребно качество, наречено еластичност. Можете да се адаптирате към разнообразни обстановки и да откриете нещо общо с съвсем всеки човек.

3, 12, 21, 30

Мнозина завиждат на вашето качество да печелите пари. Вие не просто ги притегляте към себе си, а сте способни да ги изкарвате безусловно от нищото.

4, 13, 22, 31

Тези числа значат, че вие притежавате гения да постигате баланс във всяко нещо, което вършиме. Умеете бързо да анализирате и разбирате информацията, която ви се сервира от всевъзможни сфери. Освен това вие постоянно сте с един ход напред, предвиждайки тъкмо какво ще се случи.

5, 14, 23

Родените на тези дати са способни да се " превключват " сред нови неща и непрекъснато да попиват нови познания и умения. Можете да се потопите изцяло в тотално противоположни видове работа и информация.

6, 15, 24

Вие сте от оня вид хора, които умеят да се любуват оптимално на живота, обожавайки всеки миг от него.

7, 16, 25

Притежавате невероятна сензитивност. Възприемате околния свят доста тънко и успявате да вникнете в възприятията на хората към вас.

8, 17, 26

Родените на тези дати са мъдри и имат неизмеримо усещане за света.

9, 18, 27

Вашата харизма е това, което ви отличава. Вие сте дейни персони и бързо се превръщате в център на вниманието, в каквато и група от хора да се намирате.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР