Вълната от новогодишните спадове на цените на технологиите е на

...
Вълната от новогодишните спадове на цените на технологиите е на
Коментари Харесай

Увеличете своята телевизия и широколентова връзка с най-ниската цена на Sky, но ви остават часове, за да се включите

Вълната от новогодишните спадове на цените на технологиите е на път да завърши, в това число стотиците лири, които спестявате за грабване на Sky и на купувачите остават часове, с цел да се сключат с доста по-евтина договорка. Ако намаляването на сметките ви за широколентов интернет и телевизия е било в проектите за 2024 година, може да желаете да останете.

Няколко известни снабдители понижиха цените си за пазаруващите при започване на 2024 година, с налични до £270 от този пакет Virgin Media Mega Volt, £151, взети от идната ви сметка в BT и £20 месечно икономисване на вашия телефонен проект, когато се свържете с широколентова връзка в EE.

Въпреки че това е конкурентната договорка в Sky, ние ви предлагаме да се включите, защото може да промени метода, по който гледате телевизия, и ви икономисва от сметки, само че имате единствено часове, с цел да заключите доста по-ниските цени, както подчертахме в The Mirror по-рано тази седмица. Офертите на Sky изтичат този четвъртък, 1 февруари, и в случай че ги извадите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР