Валерия все повече намеква какво се случва в личния й

...
Валерия все повече намеква какво се случва в личния й
Коментари Харесай

Ето я Валерия от Ергенът като булка

Валерия от ден на ден загатва какво се случва в персоналния й живот. И освен загатва, само че и напряко демонстрира! Тези дни стана ясно, че тя и " Ергенът " Евгени Генчев са заживели дружно в общ дом в Пловдив, както към този момент ви информирахме.

Защитничката на животни и пианистът към този момент го раздават като същинско семейство и с цел да е картинката цялостна, всички чакат, че евентуално ще следва и същинска женитба, а освен заричане във честност в тв формат. Съдейки по последните фрагменти от профила на Валерия, нещата вървят самоуверено в тази посока.

" Започвам отново да ви спамя с булчински визии ", написа единствено Валерия, без да внася каквито и да е било други детайлности. Но дамата на Ивайло Захариев - Станислава, побърза да отговори много многозначително в коментар изпод с думите: " Хич не е спам ".

За момента Евгени и Валерия живеят в палата на родителите на Евгени, на отделен етаж, само че се чака, в случай че станат същинско семейство, да помислят и за настрана фамилно гнездо.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР