Валерия Георгиева стана известна с това, че спечели втория сезон

...
Валерия Георгиева стана известна с това, че спечели втория сезон
Коментари Харесай

Критиката не й понесе: Валерия Георгиева се нахвърли на хората!

Валерия Георгиева стана известна с това, че завоюва втория сезон на „ Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев. Но това си има своите негативи. Още до момента в който беше в сантименталното предаване защитничката на животните съумя да си завоюва и доста врагове, които изрично обявиха, че целите на това младо момиче не са подредени вярно, видя kliuki.ws.

Както към този момент всички знаем, годеницата на Евгени Генчев слага преди всичко животните, а не хората и техните нужни. Валерия неведнъж е споделяла това, казвайки, че за нея по-важно е щастието на четириногите, от това на околните й.

Съзнателно или не, Георгиева нееднократно е наранявала фамилията си, казвайки, че избира компанията на животните пред тази на хората. Тези дейности на защитничката на животните обаче раздразниха доста хора и те не икономисаха рецензиите си към нея.

“Дреме ми за твоите кучета. Хора умират от апетит, тя кучета гледа. Не те претърпявам! ”, написа последователка на Георгиева, упреквайки я, че обръща повече внимание на четириногите, в сравнение с нуждаещите се хора.

Валерия обаче не понася рецензия, изключително що се отнася до животните й. Затова „ миловидната ” избраница на Евгени Генчев избухна в обществената мрежа, пробвайки се да се отбрани.

„ Рядко имам сходни включвания, само че от време на време ме сърбят пръстите! Ще вземете да се задавите с отровата, която бълвате някой ден! Много ви е гняв, че младо момиче има идея! Аман от разбирачи, които единствено изясняват кой гладува, само че един път няма да нахранят безприютен човек! ”, написа защитничката на животните, пробвайки се следващ път да отбрани „ идеята си ” и вманиачеността си по четириногите.

Валерия твърди още, че оказва помощ и на нуждаещи се хора, само че е реалност, че до момента не сме виждали нито една акция в нейния профил в обществената мрежа за болен или нуждаещ се от помощ човек, а единствено за животни…

 валерия

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР