Валерия Георгиева спечели втория сезон на Ергенът и сърцето на

...
Валерия Георгиева спечели втория сезон на Ергенът и сърцето на
Коментари Харесай

В Ден на траур: Валерия Георгиева сгафи за пореден път!

Валерия Георгиева завоюва втория сезон на „ Ергенът ” и сърцето на Евгени Генчев и от този момент се пробва да задържи вниманието върху себе си. По всичко проличава, че славата, с която се снабди след сантименталното предаване, харесва на защитничката на животните и тя се пробва оптимално да се възползва от нея, преди да бъде забравена, видя kliuki.ws.

Но откакто стартира третия сезон на „ Ергенът ”, Валерия потъна в забвение. Затова тя се старае по всякакъв начин още веднъж да притегли вниманието към себе. Вчера годеницата на Евгени Генчев обаче възмути даже своите почитатели.

В ден на печал, когато български народ се сбогува с патриарх Неофит, Георгиева сгафи грубо, пускайки се по г*щи. В сторито си в Инстаграм Валерия качи фотография, с която сякаш искаше да покаже, че тренира и влиза във форма, само че уви… не откри най-подходящия метод, нито най-подходящия ден за това.

„ Движа се по пътя към възобновяване на пресичката, макар всичката паста, която изядох в Мюнхен ”, написа годеницата на Генчев към неприличния кадър. Припомняме, че Валерия прекара 8-ми март в Германия, само че не в компанията на Евгени, а в напълно женска компания. Това показа самата тя също в своя акаунт в обществената мрежа Инстаграм.

И по всичко проличава, че там се е отдала на живот, забравяйки всевъзможни диети и ограничавания.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР