Валерия Георгиева не се спря, видя kliuki.ws. Годеницата на Евгени

...
Валерия Георгиева не се спря, видя kliuki.ws. Годеницата на Евгени
Коментари Харесай

Нова година, старата Валерия! Годеницата на Евгени Генчев не се спря!

Валерия Георгиева не се спря, видя kliuki.ws. Годеницата на Евгени Генчев си продължава постарому даже и през 2024-та година и това извънредно доста нервира всички. Всяко деяние на Валерия се следи под лупа, откакто тя съумя да завоюва сантименталното предаване „ Ергенът ”.

Но колкото и да се пробва да осребри своята популярност от шоуто, тя все удря на камък и получава единствено рецензии. Опитите на Георгиева да завоюва пари на гърба на бездомните животни, към този момент не трогват даже хората, които обичат четириногите и желаят да им оказват помощ.

Постоянно искане на пари вбеси и бранителите на Валерия и те стопираха да й обръщат внимание и да й превеждат пари по сметките на нейната фондация, тъй като не са сигурни къде отиват средствата.

Затова и на Георгиева не й остана нищо друго, с изключение на още веднъж да тръгне по студиата за пари. Годеницата на Генчев за следващ път гостува при Иво Сиромахов, с цел да желае средства за идеята си.

Заедно с просенето на пари по студиата, Валерия не стопира да желае пари от почитателите си в обществената мрежа Инстаграм. Този път тя „ моли ” за 600 лева, с цел да може да приключи лекуването на едно от кучетата си.

 в

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР