Валери Симеонов ще връща тютюнопушенето в заведенията. За целта депутати

...
Валери Симеонов ще връща тютюнопушенето в заведенията. За целта депутати
Коментари Харесай

Симеонов ще вдига забраната за пушене: Голяма част от българите са пушачи!

Валери Симеонов ще връща тютюнопушенето в заведенията. За задачата депутати от НФСБ ще внесат ремонти в Закона за здравето. Те плануват да димим в обособени пространства, когато отидем на кафе или на ресторант.

" Законът би трябвало да дава отговор на нормативите, само че и на действителните потребности на обществото. Колкото и да не ми харесва, само че огромна част от българите са пушачи ", отсече непушачът Симеонов по Българска национална телевизия, където показа няколко законодателни начинания на НФСБ.

Поправките в здравния закон плануват да се възвърне остарелият режим, само че не на цяло. " Ние резервираме рестриктивните мерки да не се позволява в избрани места за публично предопределение като театри, зали. " Аз съм озверял съперник на пушенето, знам, че ще ме намразят тези 240 и повече индивида, само че пуши се и в Народното събрание. Има едно лицемерие. Аз не мога да схвана за какво се основават закони, които не се съблюдават и се нарушават на всяка крачка ", възмути се Валери Симеонов. " Ако желаеме да спомагаме на бизнес, каквато е задачата на НФСБ, в туристическите обекти би трябвало да има опция тези хора да пушат и да не си гонят клиентите ", безапелационен е вицепремиерът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР