Валентин Радев: Капитанът на отбора и Народното събрание ще решат

...
Валентин Радев: Капитанът на отбора и Народното събрание ще решат
Коментари Харесай

Валентин Радев: Капитанът на отбора и Народното събрание ще решат за оставките

Валентин Радев: Капитанът на тима и Народното събрание ще решат за оставките
Дали ще бъдат признати оставките, има капитан на тима, има Народно заседание – те ще преценяват.Това съобщи министърът на вътрешните работи в оставка Валентин Радев, визирайки премиера Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Радев разяснява опцията да резервира поста си, откакто стана един от тримата министри, подали оставка след автобусната злополука край Своге, при която починаха 17 души. Дали тя ще бъде подадена в Народното събрание, ще стане ясно след съвещанието на Коалиционния съвет на ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ в понеделник.

Вътрешният министър акцентира, че решението на тримата е вярно и не е взимано от други политици преди. За образец той даде злополуката с рейс край Бяла, случила се по време на държавното управление на „ Тройната коалиция “ с вътрешен министър Румен Петков, при която починаха 19 души. „ Да сте чули за оставки тогава? Ние вършим нещо друго “, счита Радев.

Според него ръководеното от него министерство е направило всичко належащо, с цел да понижи броя на жертвите и ранените при катастрофи на пътя и резултатите го демонстрират.

Вътрешният министър не разяснява детайлности към ареста на предприемача Миню Стайков. „ Няма да прибавя нищо. Чухме изчерпателно заместник-главния прокурор. Каквото и да прибавя, ще бъде нечиста сделка “, сподели Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР