Валъри Oлстън-Холт, преподавател по екология, е вдовица, която живее със

...
Валъри Oлстън-Холт, преподавател по екология, е вдовица, която живее със
Коментари Харесай

Хубав квартал - актуална драма за невъзможната любов

Валъри Oлстън-Холт, учител по екология, е вдовица, която живее със сина си Завиър в скромна къща в „ Оук Нол “, квартал в дребен град в Северна Каролина. Осемнайсетгодишният Завиър, дете на чернокожа майка и бял татко, провокира всеобщо удивление със своето образование, просветеност и музикален гений.
Новите съседи на Олстън-Холт са семейство Уитман. Валъри и проспериращият предприемач Брад Уитман повеждат война скоро след запознанството си: изкопаването на големия му басейн е увредило вековния дъб в нейния двор, който последователно умира.
 Как пандемията трансформира Европа Как пандемията трансформира Европа
„ Кризата COVID-19 е най-големият обществен опит, който ще се случи в нашия живот. Ние живеем като в научнофантастичен разказ...
Конфликтът им се ожесточава, когато излиза наяве, че Завиър и дъщерята на Уитман имат загадка връзка. Темата за невъзможната трагична обич заради предубеждения и фамилни вражди звучи изключително завладяващо и мощно в този съвременен разказ, призоваващ към мъдрост и взаимно почитание.
„ Хубав квартал “ е вълнуващ разказ за ориста на две фамилии от идилично предградие някъде в Северна Каролина. Събитията, които ги раздрусват, се случват в границите на едно лято и трансформират окончателно живота им. Това е епична по своя обсег драма, написана доста интелигентно от една от най-хубавите американски авторки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР