„Ваксинирах се. Не съм се замисляла. Науката е това, което

...
„Ваксинирах се. Не съм се замисляла. Науката е това, което
Коментари Харесай

Д-р Анна Богданова: Ваксинирах се, науката е това, което ни води

„ Ваксинирах се. Не съм се замисляла. Науката е това, което ни води и изобщо не е ставало въпрос дали, а по-скоро „ по кое време “, сподели в студиото на „ 120 минути “ доктор Анна Богданова, доктор на годината съгласно „ Българския пациентски конгрес “, който всяка година връчва премиите „ Даниела Сеизова “.

Д-р Анна Богданова е акушер-гинеколог и експерт по фетална медицина. Казва, че по-хубаво от раждането на нов живот няма, изключително в пандемията.

„ Последната година беше доста сложна, тъй като трябваше да се научим да се уповаваме един на различен и да работим като екип. Това е значително значимо “, споделя тя.

През последната година акушер-гинеколозите са се трансформирали и в психолози, споделя доктор Богданова. „ Стараем се да поддържаме атмосферата по-ведра “, добавя тя.

„ Носиш отговорност да бъдеш и добър експерт, и добър човек, и другар, и сътрудник, и да съдействаш с каквото можеш и когато можеш, само че предизвикването ни прави по-добри и по-умели “, споделя тя.

Д-р Богданова споделя, че за последната година е научила за себе си, че може да бъде доста търпелива. „ Научих също, че фамилията е това, което ти дава опора и мощ. Научих, че приятелите остават другари и са до теб, както и че екипността и взаимното почитание са доста значими “, добавя тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР