Ваксинационните центрове в София възстановяват работа след празниците. Гражданите, които желаят

...
Ваксинационните центрове в София възстановяват работа след празниците.
Гражданите, които желаят
Коментари Харесай

Как ще работят ваксинационните центрове в столицата след празниците |

Ваксинационните центрове в София възвръщат работа след празниците.

Гражданите, които желаят да се ваксинират против COVID-19 в Имунизационният център на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ , оголен в Медицинския център към института (с вход откъм бул. „ Пенчо Славейков “) могат да го създадат всеки работен ден от 08:30 до 22:00 часа. В съботните и неделните дни работното време на имунизационните кабинети за възрастни е от 08:30 до 18:30 часа.

Създаден е акуратен правилник, който да подсигурява гладкото протичане на процеса на имунизация. Имунизационният център на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ разполага с задоволителни размери от имунизациите на Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen като количествата са съобразени с покачвания публичен интерес към имунизационния развой.

Продължава работата на имунизационния кабинет за деца на възраст от 5 до 11 години, които могат да получат ваксина против COVID-19 след авансово записване на телефон 02/ 91 54 574. Имунизацията се реализира след оценка на здравословното положение на детето от педиатър.

Кабинетът за деца в Имунизационния център на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ работи всеки ден от 09:00 до 16:00 часа.
Антигенни и PCR проби за жители се правят в обособени за задачата пунктове пред основния вход болницата всеки ден от 8:00 до 19:00 часа.

От 04.01.2022 година, имунизационният център на Военномедицинска академия (ВМА) се връща към нормалния си работен график.

Всички искащи жители да се ваксинират ще могат да го създадат всеки работен ден, от 8.30-16.00 часа. Имунизацията се реализират с имунизациите на Moderna, Pfizer/BioNTech и Janssen.

Не е належащо авансово записване. Сертификати за имунизация против COVID-19 за жители, ваксинирани във ВМА, се получават на място, в зала №7, или по електронен път, откакто изпратите данните си на.

Ваксинационният център на УМБАЛ " Св. Анна " -София също възвръща нормалния си режим на работа.
Работното му време от 08,00 ч. до 20,00 ч., без почивен ден. Налични са ваксини на Pfizer-BioNTech, Moderna и Janssen. Не е належащо авансово записване. Центърът се намира в двора на болничното заведение и може да се стигне до него с автомобил.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР