Ваксината срещу COVID-19 на Pfizer вече е напълно одобрена от

...
Ваксината срещу COVID-19 на Pfizer вече е напълно одобрена от
Коментари Харесай

Ваксината на Pfizer вече има постоянно разрешение в САЩ и може да се продава директно

Ваксината против COVID-19 на Pfizer към този момент е изцяло утвърдена от Американската администрация по храните и медикаментите (FDA), което я прави първата ваксина против ковид в света, която получава не, а постоянно такова, за непрекъсната приложимост, откакто е минала всички изисквани процедури и клинични изпитвания. В края на предходната седмица стартира да се приказва, че имунизацията на Pfizer и към този момент е напът да се снабди с разрешителното , а в този момент то към този момент е реалност.

FDA през вчерашния ден излезе с решение за непрекъснато утвърждение на потреблението на иРНК имунизацията против COVID-19 на Pfizer и нейния сътрудник биотехнологичната компания BioNTech. Разрешителното е за използването на две дози от имунизацията в период от три седмици при хора на 16 и повече години. Досега имунизацията се прилагаше в Съединени американски щати и на доста други места по света според позволение за незабавна приложимост, поради спешността на обстановката с ковид, което към момента е в действие за имунизациите на Moderna и Johnson & Johnson.

„ Въпреки че тази и други ваксини дават отговор на строгите научни стандарти на FDA за разрешаване на потреблението при незабавна нужда, в този момент с издаването на постоянно позволение за непрекъсната приложимост от FDA на имунизацията на Pfizer, обществеността може да бъде уверена, че тази ваксина дава отговор на високите стандарти за сигурност, успеваемост и индустриално качество, които FDA изисква от всеки един артикул, който утвърждава “, съобщи настоящият комисар на FDA Джанет Уудкок в изказване. „ Днешният крайъгълен камък ни слага една крачка по-близо до смяна на хода на тази пандемия в Съединени американски щати “, добавя още тя.

Очаква се цялостното утвърждение на имунизацията да улесни локалните управляващи, учебните заведения и бизнеса да изискват имунизации и може да насърчи хората, които се двоумят дали да се имунизират, заради опасения, че имунизациите не са минали през задоволително изпитвания, надлежни проби или следене в по-дългосрочен проект. Три от всеки 10 неимунизирани възрастни в социологическо изследване от Съединени американски щати декларират, че биха трансформирали решението си и биха се ваксинирали, в случай че имунизацията получи цялостно, постоянно позволение за приложимост от FDA, което към този момент е реалност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР