Важно е да знаете в кои дни преминават и с

...
Важно е да знаете в кои дни преминават и с
Коментари Харесай

Как да се предпазим от магнитни бури през май + опасните ДАТИ

Важно е да знаете в кои дни минават и с каква мощ. За да не пропуснат началото на геомагнитните стихии, специалистите организират проучвания, записват показания и ги разгласяват в общественото пространство, след което се сформират таблици, които са комфортни за потребление при обмисляне на ежедневните каузи.
Прогноза за магнитни стихии за май 2023 година
Тъй като до май е още много време, няма точни прогнози за този месец, само че към този момент има данни по кое време и с каква мощ се чака да преминат магнитните стихии. Опитахме се да намерим цялата информация, обвързвана с този проблем, и да създадем прогноза за магнитни стихии за май 2023 година
На 1 и 2 май ще има много мощни магнитни стихии, които могат да бъдат забележими освен за сензитивните към времето хора, само че и за елементарните хора.На 3-11 май слънчевата интензивност може да се окаже по-силна в някои дни, а в някои дни малко по-слаба, в сравнение с при започване на месеца, само че въпреки всичко да остане много мощна и даже рискова, изключително за хората, подвластни от времето.от 12 до 16 май се чака понижаване на силата на геомагнитните стихии, тъй че тези дни евентуално всички чувствителни към времето хора могат да издишат малко.
Но не би трябвало да се отпускате, тъй като към този момент на 17 и 18 май (според други източници, 19 май ), специалистите чакат мощно огнище.
От 19 май до 27 май геомагнитната интензивност би трябвало да спадне до естественото. Ефектът от спада евентуално ще бъде усетен единствено от сензитивните към времето хора.На 28-31 май магнитните стихии още веднъж ще набират мощ и могат да повлияят на здравето на метеозависимите хора.Симптоми при магнитни стихии и слънчева интензивност
Хората се разделят на метеорологично подвластни и такива, които усещат въздействието на слънчевата интензивност единствено при доста високи темпове.

Симптомите по време на магнитни стихии са разнообразни, само че въпреки всичко постоянно срещани, присъщи на болшинството, се отличават от лекари и експерти по сърдечно-съдовата и опорно-двигателния уред.
главоболие;Резки скокове на кръвното налягане;световъртеж;кардиопалмус;Затруднено дишане;Нарушение на съня, безсъние;Разсеяност, нервност, безпокойство;умора;Болки в ставите, болки в костите;Обостряне на болести при хора с хронични болести.Какво изрично не може да се прави по време на магнитни стихии
Тъй като въздействието на магнитните стихии върху човешкото тяло, изключително сензитивното към времето, не е смешка, има редица противопоказания, т.е. лист на това, което не може (нежелателно) да се прави по време на мощна слънчева интензивност.
По време на геомагнитни стихии би трябвало да избягвате работа с оборудване;Не е желателно да шофирате, даже в случай че не се смятате за сензитивен към времето човек;Ако е допустимо, по-добре е метеорологът да откаже работа, която изисква централизация и внимание;Не използвайте прекомерно доста телефона или компютъра си;Не се занимавайте с тежки физически натоварвания.Как да се предпазим от магнитни стихии през май
За да се предпазите или най-малко относително елементарно да издържите интервала на мощни магнитни стихии, би трябвало да се подготвите за тях.

Експертите предлагат да се понижи физическата интензивност, да се вземат контрастни душове по-често, да се яде по-малко нездравословна храна, да се ограничи до пиенето на алкохол и да се пие повече прясно изцеден сок и вода. И също по този начин наблюдавайте прочувственото си положение, пробвайте се да не сте нервни и да не се стресирате.

Тези на пръв взор елементарни рекомендации ще ви оказват помощ доста по-лесно да се подготвите и да издържите интервала на магнитните стихии.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР