Важно да се организират и проведат честни и демократични избори,

...
Важно да се организират и проведат честни и демократични избори,
Коментари Харесай

Росен Желязков: Променят датата на вота заради липсата на готовност на някои формации

Важно да се провеждат и проведат почтени и демократични избори, както и да се образува кабинет с настоящо Народно заседание. Готови сме още на 28 март да се проведат изборите. Това разгласи транспортният министър в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " по Nova News.

"Търси се пояснение за какво откакто два пъти е оповестено, че това е датата и са поканени наблюдаващи, се вършат съвещания. Това е смокинов лист, с цел да се прикрият други неща. Една от версиите е поради липса на подготвеност на други обединения ", разяснява той.

По думите му без значение от мощните протеворечия, които бяха изразени против Борисов, няма по-подготвен водач с национално и интернационално доверие от него в този разтревожен регион, в който се намираме.

Според него електронната еднаквост е причина за е-гласуване, само че за пощата не е доста ясно, в Съединени американски щати се видя, че крие опасности.

Желязков увери, че транспортните коридори в границите на Европейски Съюз действат, няма проблем с напредването, а „ зелените “ коридори демонстрираха своята виталност.

"Претенциите на таксиджиите са за първичната такса, да бъде 2 до 3 пъти долния предел на размера на цената за обитаемото място, ще намерим съгласие. Може би транспортът ще нарастне с 1 лева, изискуем го след 7 години без промени " съобщи министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР