Важни решения за бъдещето на Левски се очаква да бъдат

...
Важни решения за бъдещето на Левски се очаква да бъдат
Коментари Харесай

В "Левски" взимат важни решения днес

Важни решения за бъдещето на " Левски " се чака да бъдат взети през днешния ден (07 януари) на стадион " Георги Аспарухов ".

Треньорът Славиша Стоянович ще организира среща с мажоритарния притежател Спас Русев, на която най-вероятно ще се реши бъдещето му на поста. " Сините " се надяват да задържат сръбския ментор в клуба, макар че тимът се представяше нерешително в последните кръгове в шампионата. Стоянович обаче е спряган за нов селекционер на националния тим на Латвия. Самият експерт разгласи тези информации за нечиста сделка.
Гласят Славиша Стоянович за треньор на Латвия Според локалните издания сърбинът е любимец за заместител на Мик Пателайнен
Най-вероятно през днешния ден ще стане ясно и дали Павел Колев в реалност ще заеме поста на изпълнителен шеф в клуба. Заместник изпълнителният шеф на Българския футболен съюз трябваше да стартира работа на стадион " Георги Аспарухов " от началото на 2019 година, като Спас Русев удостовери за назначението му. Появиха се информации, че Колев ще избра да остане на досегашния си пост. И двете страни до този миг отхвърлят да разясняват.
Пътищата на Павел Колев и " Левски " се разминават? Той ще избра да остане на поста си в БФС
Футболистите на " Левски " се събират за първа подготовка през 2019 година на 8 януари, а два дни по-късно ще заминат на лагер в Кипър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР