Важни двубои очакват Евертън през следващите седмици. Карамелите“ изобщо не

...
Важни двубои очакват Евертън през следващите седмици. Карамелите“ изобщо не
Коментари Харесай

Защитник на Евертън желае да играе повече

Важни дуели чакат Евертън през идващите седмици. „ Карамелите “ въобще не са сигурни за своето оцеляване във Висшата лига, а тъкмо след интернационалната пауза за Шон Дайш и компания следва посещение на Борнемут.

След тежката аудиенция на южния бряг, за Евертън следва още един сложен тест, пътешестване до британския североизток и среща с Нюкасъл. Сега, бранителят на отбора от Мърсисайд, Нейтън Патерсън, изрази своето твърдо желание да се пребори за титулярното място в тима. Напоследък, нещата за шотландския национал обаче, не наподобяват по никакъв начин добре, като той е играл едвам 9 минути, в последните 8 дуела на Евертън. Въпреки това, някогашният футболист на Рейнджърс не счита да се предава и е твърдо решен да се потвърди пред Шон Дайш.

„ Желанието ми е да играя повече и не съм удовлетворен от това, което се случва. Прекалено рядко получавам благоприятни условия за изява, само че  не съм човек, който елементарно се отхвърля и ще се съобщи пред компликациите. Напротив, окуражен съм да упражнявам още по-упорито и желая да покажа на мениджъра, че може да разчита на мен. Ще очаквам търпеливо своя късмет, и се надявам, че ще заслужа мястото си в титулярния състав, макар голямата конкуренция в клуб като Евертън “, сподели Патерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР