В затвора Витърфорд един от пазачите, който охранява килиите получава

...
В затвора Витърфорд един от пазачите, който охранява килиите получава
Коментари Харесай

Затворници-герои!  Разбили ключалка, за да спасят охранител, който получил инфаркт

В пандиза Витърфорд един от пазачите, който охранява килиите получава инфаркт.

Тогава осем пандизчии разрушават ключалката и съумяват да отворят вратата на килията си, с цел да му окажат първа помощ. Дори с белезници на ръце, те клякат до защитата и стартират да му оказват помощ, а други крещят и блъскат по стените с крясъци за помощ. В последна сметка те съумяват, скоро на мястото идва кола за спешна помощ и мъжът бива избавен.

На въпрос за какво са създали това, пандизчиите дават отговор, че пазачът е “добър човек ”. И е човешко да окажеш помощ на някого. ”

Спасеният мъж похвали мъжете, които избавиха живота му, като изясни: „ Вместо да ме изпреварят и да ми вземат револвера, да ме убият или да вземат пленник и да избягат, те се отнесоха с мен, като с човек в неволя. “

Охранителят прибавя:

„ Не ме интересува дали са употребяващи опиати, измамници с кредитни карти или крадци. Те въпреки всичко са човешки същества. Не е нужно да одобрявам това, което са правили в предишното, само че не е и моята позиция да ги осъждам. ”

Шерифът на окръг Полк Джони Моутс сподели, че на пандизчиите от Джорджия, които всички са с леки присъди, ще им бъде понижен престоят в пандиза с 25%, като премия за положителното дело.

Понякога не би трябвало да забравяме една от най-ценните поговорки в този живот, а точно, че “Всеки светец има минало, и всеки виновник има бъдеще ”

Vazhno.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР