В започнаха изследванията на най-новия мамограф във Варна. Апаратътът Senographe

...
В започнаха изследванията на най-новия мамограф във Варна. Апаратътът Senographe
Коментари Харесай

3 до 5 минути изследване на най-новия мамограф в Аджибадем Сити Клиник Варна | Изключително качество на изображението помага на лекарите за диагностика на млечна жлеза

В започнаха проучванията на най-новия мамограф във Варна. Апаратътът Senographe Crystal Nova на General Electric е последно потомство мамограф, с ергономичен дизайн и ориентиран към удобството на пациентките. Изключителните изображения и другите равнища на конраст разрешават да се изследват дейно всевъзможен вид гърди, в това число и импланти.

Опитният екип от лекари и рентгенови лаборанти в клиниката организира проучвания за уточняване на разнообразни находки и ранна диагностика на рак на млечната жлеза. Мамографиите се организират с посоки от Здравна каса, здравно-застрахователни фондове и заплатен банкет и със записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80 или на регистратура в клиниката.

Новият мамограф дава изключителни изображения по най-бърз начин  – задоволителни са от 3 до 5 минути за цялостна диагностика. Апаратът разполага с последно потомство на цифрова мамографска технология - автоматизирани адаптивни протоколи на проучване, които пестят време и основават комфорт.

Автоматичното усъвършенстване на параметрите избира подобаващата доза въз основа на радиологичната компактност и дебелината на гърдата за извънредно качество на изображението с лимитирана доза за всички пациенти.

Senographe Crystal Nova с автоматизирани функционалности, подсъзнателен интерфейс и стилен. Притежава най-голям клас DQE детектор от първокласните мамографски системи на GE.

Мощната работна станция Seno Iris Lite се интегрира безпроблемно със системата Senographe Crystal Nova, с цел да помогне за усъвършенстване на диагностичен развой от страна на лекаря.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР