В забързания съвременен свят времето, което отделяме за приготвяне на

...
В забързания съвременен свят времето, което отделяме за приготвяне на
Коментари Харесай

Рецепти за бързи ястия с минимум калории

В забързания актуален свят времето, което отделяме за подготвяне на вкусна домашна храна, е лимитирано и незадоволително. Често тя е заместена от полуфабрикати, консерви, меню от местата за бързо хранене.

Този вид храна е нездравословна, постоянно лишена от витамини и минерали, само че за сметка на това цялостна със сол, захар, наситени мазнини, които основават риск от сърдечносъдови болести, съдови произшествия, утежняване на общото здравословно положение, наднормено тегло. За да се храним пълноценно и с цел да изваяме фигурата си, могат да оказват помощ лесни аламинути, които са потребни, нискокалорични, бързи, лесни и преференциални.

Икономични бързи тиквички без лой

Измийте и нарежете тиквички на кръгчета, поставете ги в тава и ги покрийте с вода. Не намазнявайте тавата, не е належащо. Поставете ги във фурната на 200 градуса и ги наблюдавайте. Малко, преди да станат изцяло подготвени, би трябвало да добавите подправки – копър, сол, чесън, както и да ги залеете с 2–3 яйца. Оставете да се запече заливката и се насладете на вкусна и ароматна храна с най-малко старания и калории

Лодки

Това е рецепта за пълнени тиквички. Измийте, нарежете на половина и издълбайте 2–3 огромни тиквички като лодки. Издълбаното смесете с 2–3 яйца, бучка сирене и подправки – копър, чесън, магданоз. Напълнете лодките с получената примес. Напълнените тикви се слагат в тава, заливат се с вода и се подготвят на фурна, като лой още веднъж не е нужна.

Специален омлет с плънка

Разбийте 2 яйца с подправки на усет – сол, пипер, чубрица – и ги пригответе на омлет в тиган, намазнен със напълно мъничко олио или в подобен с незалепващо покритие. Когато е съвсем подготвен омлетът, поставете в средата му малко пастет, разбъркан с маслини, сгънете на две и допечете. Имате вкусно, бързо, икономично и потребно ядене с малко калории и ненадмината изгода за здравето.

Зеленчукова фиеста
 Kак да се храните здравословно и в това време да отслабнете Kак да се храните здравословно и в това време да отслабнете
Нискокалоричните храни не постоянно могат да ви накарат да свалите килограми, само че могат да бъдат сменени със здравословни други възможности. Об...

Поставете в тавичка пакет замразени зеленчуци по ваш избор и ги покрийте с вода и половин чаена лъжичка олио. Поставете ги във фурната на 200-230 градуса. Когато водата изври, счукайте 2–3 яйца, разбъркайте ги с подправки на усет и парче сирене и излейте сместа в тавата с готовите зеленчуци. Бъркайте. Оставете да се сготвят за 5 минутки. Ястието е нискокалорично, бързо за подготвяне, потребно и преференциално като цена.

Всички предписания съдържат миниум или никаква лой, доста зеленчуци с малко калории, само че богати на витамини и минерали. Доставяте на организма си и белтъчини посредством яйцата и сиренето. Ще са ви нужни напълно малко средства за закупуване на продуктите, както и малко време и труд за приготвянето на ястията. Те са чудесна опция на полуфабрикати, фаст фууд и консервирана храна.

Да ви е сладко!

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР