В южния град Херсон, където Украйна организира атаки срещу добре

...
В южния град Херсон, където Украйна организира атаки срещу добре
Коментари Харесай

Мрачно настроение витае над украинските войници, докато войната с Русия се разгаря

В южния град Херсон, където Украйна провежда офанзиви против добре въоръжени съветски войски от другата страна на река Днепър, бойци се питат за какво тези сложни амфибийни интервенции не бяха стартирани преди месеци при по-топло време.

„ Не разбирам “, сподели пълководец на отдела за битка с дроновете на 11-та Национална гвардейска бригада, който е прочут на бойното поле като Боксьора. „ Сега е по-трудно и по-студено. “

„ Това не е единствено мое чувство, доста единици го споделят “, сподели Боксер, който приказва при изискване, че ще се употребява единствено името му на бойното поле.

Русия, която нелегално анексира Кримския полуостров през 2014 година, управлява към една пета от Украйна. След 22-месечна война двете страни всъщност са в невъзможност по дължината на 1000 километра (620 мили) фронтова линия.

Руските сили се стремят да навлязат по-дълбоко в Източна Украйна тази зима, споделят анализатори, тъй че съветският президент Владимир Путин да може да цитира този подтик, до момента в който води акция з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР