В южната руска област Белгород е въведен антитерористичен режим, след

...
В южната руска област Белгород е въведен антитерористичен режим, след
Коментари Харесай

Путинова Русия се пази от руски диверсанти в Белгород

В южната съветска област Белгород е въведен " антитерористичен режим ", откакто Москва упрекна Киев, че група за " диверсии " е минала от Украйна на съветска територия.

" За да се подсигурява сигурността на жителите в Белгородска област, през днешния ден беше въведен законовият антитерористичен режим ", се споделя в изказване на губернатора Вячеслав Гладков.

Службите за сигурност в границите на този режим имат право да ползват редица ограничавания и ограничения, в това число засилена защита, инспекция на самоличността и наблюдаване на връзките.

По същия метод хората, живеещи в засегнатия регион, могат да бъдат евакуирани по разпореждане на управляващите, оповестява Агенция Франс Прес.

" Антитерористичен режим " е в действие в Чечения сред 1999 година и 2009 година, когато съветските управляващи се борят с бунтовниците по време на втората военна акция на Москва в планинския район.

Такива правни режими се ползват от управляващите за къси интервали от време, нормално в нестабилния Северен Кавказ.

По-рано през днешния ден Москва заяви, че нейни елементи са се сражавали с украинската " диверсионна " група, проникнала в региона на Белгород.

Киев отхвърли обвиняванията на Русия, базирайки се на публична информация на украинското разузнаване. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР