В Южен Бристъл, Англия, изгубен пор влезе в къщата на

...
В Южен Бристъл, Англия, изгубен пор влезе в къщата на
Коментари Харесай

Семейство се събуди посреднощ. Това, което откриха в леглото си, шокира света

В Южен Бристъл, Англия, загубен пор влезе в къщата на спящо непознато семейство, с цел да се сгрее в леглото му, заяви Bristol Post.

Предполага се, че звярът избягал от притежателите и когато се озовал на улицата, измръзнал, намокри се и реши да се стопли. Животното влезнало в спящата английска къща през котешката врата и се настанило в топло легло.

Семейството не се събудило незабавно и даже не обърнало внимание на неканения посетител, въпреки той да бе в леглото му. Оказало се, че то има домашни любимци, които от време на време идват през нощта в леглото. След като двойката разкрила кой в действителност лежи до нея, тя се обадили на ветеринарна клиника и поискала животното да бъде прибрано.
Задължително прочетете това, в случай че вярвате в астрология
Хората, които имат вяра в астрологията, са склонни да бъдат по-малко интелигентни по отношение на всеобщото схващане, и по-нарцистични от междинното...

След обзор порът е трансфериран в център за избавяне на животни, с цел да се намерят старите или пък нови стопани. Скоро фамилията на звяра бе намерено и беглецът скоро ще се прибере вкъщи.

Bristol Animal Rescue Center актуализира своите упътвания за развъждане на порове. Тези дейни животни се нуждаят от огромна клетка и спомагателна зона за игра. Помещението би трябвало да е безвредно, защото животните са доста дейни и любопитни. Поровете не обичат топлината, оптималната температура за тях е от 15 до 21 градуса.

Персоналът на центъра поучава да не се не помни, че поровете са хищници и е по-добре да се държат надалеч от тях други домашни любимци, да вземем за пример гризачи и зайци. Тези животни обичат да копаят, тъй че ще харесат резервоар пръст, който могат да копаят.

По-рано беше обявено, че жителка на Уелс се събудила с непознато куче в личното си легло. След като видеото беше оповестено във Facebook, притежателите на кучето се свързаха с нея, а дамата с наслада го върна.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР