В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В утрешния брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица - Апартамент в Пловдив счупи рекорда с 480...

В утрешния брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:

Траншея на НКЖИ спъна Югоизточния обход

Многострадалното създаване на значимата пътна връзка сред „ Скобелева майка ” и кръговото кръстовище на Асеновградско шосе, наричана още Югоизточен обход на Пловдив, още веднъж се отсрочва за преправка на плана. За актуализацията му Община Пловдив разгласи през вчерашния ден социална поръчка по съкратената процедура с планирана стойност 24 432 лв. без Данък добавена стойност. На 12 декември ще се отварят предложения. 

Русия към този момент търси помирение, тъй като закъса за бойци и оръжие. Това сподели в интеревю за " Марица " генерал-майор Съби Събев. Докога ще продължи войната сред Русия и Украйна четете в утрешния брой на вестника.

Сирийци от кръга на Масуд трепят бели котки в Пловдив 

Сирийци, обитаващи блок в " Кършияка ", умъртвяват котки по нечовечен метод. За това сигнализираха от " В Пловдив - без дом ", които се грижат за намирането на покрив за бедстващи животни.  

Пожар остави без дом семейство с две деца 

Зов за помощ насочи кметът на пазарджишкото село Синитово Борислав Алексиев. Той и поданици на селото са подели акция за събиране на средства в помощ на семейство Трифонови, чиято къща изгоря до основи при пожар преди няколко дни.

Опасни къщи в идеалния център на Пловдив 

Стари къщи, огромна част от които са монументи на културата, не се поддържат от техните притежатели и заплашват живота на минувачите, откри за следващ път екипът на „ Марица ”. За някои здания има капиталови планове, само че плановете отлежават с години в чекмеджетата на служителите по дългата верига на процедурите по координиране.

Апартамент в Пловдив счупи върха с 4800 евро за кв.м

4800 евро за един кв.м е новият връх в цените на жилищата у нас. Офертата е от Пловдив, с което градът под тепетата още веднъж изпревари София в надпреварата с летящите равнища на имотните покупко-продажби.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР