В условията на управлението на настоящето правителство България се връща

...
В условията на управлението на настоящето правителство България се връща
Коментари Харесай

Огнян Минчев: България не може да се защити, ако крие глава в пясъка

" В изискванията на ръководството на сегашното държавно управление България се връща на позициите на своята евро-атлантическа принадлежност, което - от ценностна позиция, е значимо. Но дано не стопираме единствено дотук, с цел да не даваме опция на тези, които обслужват съветските ползи, да приказват, че ние удовлетворяваме непознати ползи и се подчиняваме на непознати внушения. Подкрепата на България за Украйна и заемането на безапелационна атлантическа позиция е в директно благозвучие с българските национални ползи ".

Това разяснява пред доцент Огнян Минчев от Института за районни и интернационалните проучвания.И напомни, че предишното демонстрира - България е мощна, когато има ясна принадлежност към избрана рамка за сигурност. " Колебливата политика на щрауса, която избрани, свързани с съветски ползи, политически сили и фигури водят в България, докара до това, че България наподобява като странна птица в центъра на Балканите. Когато всички страни от Източна Европа схващат, че съветската експанзия по отношение на Украйна е поръчка за по-нататъшна имперска агресия на Москва във връзка с Европа, упоритост за възобновяване на контрола върху Централна и Източна Европа, единствена България крие главата си в пясъка и на всички места имаме пропагандни рупори, които приказват небивалици ".

В предаването " 12+3 " доцент Минчев уточни, че сега в Европа се реализира динамично преструктуриране на геополитическата обстановка: " Динамично се оформят нови центрове към Полша, Румъния, Украйна, Турция, Прибалтика. България не може да отбрани себе си, в случай че си крие главата в пясъка ".По думите му освен " Възраждане " е проруска партия у нас, тя просто е най-арогантният образец: " Българските служби за сигурност с пробити с голям брой представители, които работят за съветските имперски ползи. Българските медии са овладени в забележителна степен от рупори, които непрестанно стартират пропагандни ползи ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР