В условията на покачващо се геополитическо напрежение и на бушуващи

...
В условията на покачващо се геополитическо напрежение и на бушуващи
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Всеки ден, в който това правителство остава, то задълбочава проблемите

„ В изискванията на покачващо се геополитическо напрежение и на вилнеещи рецесии от всевъзможен темперамент, в това число и до нашите граници – държавното управление вместо да основава предпоставки България да не бъде участник, тo ни прави участници в тези спорове. Това е в тотална щета за националната ни сигурност. “ Това съобщи националният представител от Българска социалистическа партия и заместник-председател на партията Атанас Зафиров в ефира на bTV.
Той разяснява идния избор на съмнение, който от Българска социалистическа партия внасят, като изясни, че в бранш „ Отбрана “ проблемите са най-видими. Според него продължава процесът на обезсилване на Българската войска и прегледен образец за това е изпразването на нейните хранилища. „ Имаме един тотално несъответстващ министър на защитата, който, за жалост, поставя повече старания за непозната войска, в сравнение с за нашата. Не единствено бронетранспортьорите, а и боеприпасите и единствено преди седмица е взето ново засекретено решение – надлежно ние не знаем какъв е мащаба на тази продължаваща военна помощ. Мога да напомня и за зенитно ракетните комплекси “, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.
„ Министерски съвет взе решението за закупуване на бронетранспортьори в нарушаване на закона и през главата на Народното събрание. Това също е въпрос, който следва през днешния ден да бъде прегледан. Министърът доста безочливо излъга от трибуната на Народното събрание, че няма такова решение. Днес ще му покажа и неговия отчет до Министерски съвет, и решението, което е взето. Тази договорка е образец по какъв начин се взимат решения - без изработен разбор, без да се изчакат резултатите от стратегическия обзор “, изясни Зафиров за част от претекстовете на Българска социалистическа партия.
В умозаключение той съобщи, че държавното управление продължава да ускорява разделянето сред нацията. „ Надявам се вота да бъде сполучлив, тъй като всеки ден, в който държавното управление остава на власт – то задълбочава проблемите. Самият министър призна за различен продължителен проблем – увеличаващия се некомплект в Българската войска. За страдание,той нищо не прави по този въпрос, а единствено установи “, безапелационен бе Атанас Зафиров.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР