В условията на пандемия на COVID-19, когато дигиталните комуникации са

...
В условията на пандемия на COVID-19, когато дигиталните комуникации са
Коментари Харесай

Държавна агенция „Електронно управление“ и Столична община споделят добри практики за кибер безопасност

В изискванията на пандемия на COVID-19, когато цифровите връзки са водещо средство за връзка, за отдалечена работа, онлайн извършване на покупки, образование е належащо да има засилено внимание за отбрана от корист с персоналната, служебна и финансова информация. Водени от правилото на осведомеността като първа стъпка към ефикасната предварителна защита, Държавна организация „ Електронно ръководство “ и Столична община сплотяват сили, с цел да разпространят на обществени места препоръки и положителни практики за онлайн сигурност.

Инициативата е подкрепена и от Европейската полицейска работа (Eвропол), която неотдавна също показа насоки за отговорно онлайн държание на жителите и бизнеса в изискванията на световната пандемия от ковид. Информационните материали припомнят за главните правила на кибер отбрана, които би трябвало да се съблюдават при виртуалното другарство с акцент върху особеностите при отдалечена работа.

Кампанията обгръща главните метро спирки в София, на които ще бъдат ситуирани плакати в човешки растеж на разнообразни тематики, например отбрана на персоналната информация, известни легенди за кибер заканите, съществени правила и правила за рационално прилагане на Интернет, и други

Материалите ще бъдат налични от 5 май до 5 юни на следните позиции:

- станция Сердика - подлез към Централни хали

- станция Св. Климент Охридски - източен подлез

- станция Стадион Васил Левски - касова зона

- станция Младост 1 - перони

- станция Бели Дунав - перони

- станция Лъвов мост - перони

- станция НДК – южен подлез

- станция Европейски Съюз - южен подлез

- станция Джеймс Баучер – северна касова зона

- станция Витоша - касови зони
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР