В условия на пандемия и социална изолация рестартираме ежедневието и

...
В условия на пандемия и социална изолация рестартираме ежедневието и
Коментари Харесай

Добре дошли в световната мрежа на здравето Boleron

В условия на пандемия и обществена изолираност рестартираме всекидневието и полезностите си към най-важната грижа – тази за здравето ни. 36.99 лева е по-малко от цената на два билета за 3D кино, само че вложени в застраховка Best Doctors на  Boleron

обезпечават достъп до международна мрежа на здравето с над 30 милиона клиенти и над 50 000 лекари.

С достъп до най-хубавите експерти за хора с тежки болести, екипът на Best Doctors постоянно търси второ мнение в чужбина и с подготвеност поема разноските за следващо лекуване зад граница.  32-годишната история на организацията демонстрира, че 45% от първичните диагнози и 80% от извършените лечения са неверни или неточни, което прави спомагателното здравно мнение наложително.

Застраховката покрива лекуване на рак, байпас на коронарната артерия, промяна или реорганизация на сърдечна клапа, вътречерепна хирургия и характерна хирургия на гръбначния мозък, трансплантация на органи от живи донори, трансплантация на костен мозък.

В случай на тежка диагноза Best Doctors ще поемат разноските и

ще се погрижат за цялата организация по самото пътешестване и лекуване, ще подсигурят престоя

Ще съветват и ще предлагат подобаващи медицински заведения, където застрахованият може да бъде сполучливо оздравял. Сумарното покритие на застраховката е до 2 000 000 евро за лекуване, пътешестване, настаняване, медикаменти и разноски за един компаньон. В услугата са включени превод и пояснение на медицински документи, по 100 евро дневни пари за целия интервал на хоспитализацията, закупуване на медикаменти за лекуването до 50 000 евро.  

Лечението на тежко заболяване може да коства от десетки до стотици хиляди евро. С Best Doctors инвестирате в бъдещето си единствено 36,99 лева. на месец, а обезпеченото покритие на разноски при положение животозастрашаваща диагноза е до 2 млн. евро.  За деца до 18 години застраховката коства единствено 15 лв. на месец.

Застраховката e на клик разстояние от вас  тук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР