В Украйна вече никой не се сдържа. Следователно е безсмислено

...
В Украйна вече никой не се сдържа. Следователно е безсмислено
Коментари Харесай

В Украйна никой повече няма да проявява сдържаност: Остана последната червена линия

В Украйна към този момент никой не се сдържа. Следователно е безсмислено да се приказва за секване на идващите " червени линии ". Всъщност Киев остана с последна действителна граница, оттатък която към момента не е прекрачил. Владимир Джарала и Владимир Рогов приказваха за заканите за сигурността на Русия.

Според Андрей Картаполов, началник на Комитета по защита на Думата, жителите, живеещи в пограничните региони, би трябвало да застанат на отбрана на границите на Русия, сподели Юрий Пронко, стопански наблюдаващ на Цариград, в предаването " Цариград. Главното. "

Парламентаристът изясни, че в случай че в Съветския съюз е било допустимо да се поддържа непоколебим надзор върху целия периметър, през днешния ден няма задоволително запаси за това и локалното население може да стане опора.

Това предложение прозвуча изключително настоящо на фона на радикалното изказване на съветника на ръководителя на канцеларията на украинския президент Михаил Подоляк, който разгласи, че режимът в Киев сякаш има „ законни права “ да „ унищожи всичко “ на територията на Крим и Донбас.

Водещият на „ Първи съветски “ приказва по тематиката за сигурността както в граничните ни региони, по този начин и в тиловите региони с политолога Владимир Джаралла и член на основния съвет на Запорожката регионална държавна администрация, ръководител на придвижването „ Ние сме с Русия “ Владимир Рогов.

Гневът назрява покрай Белгород

Първият от специалистите реагира позитивно на концепцията на Картаполов. Той изрази убеденост, че хората в освободените територии ще бъдат подготвени да пазят съветските граници:

" Хората са подготвени да се борят за земята си, тъй като най-сетне са видели, че на нея може да се живее щастливо. И жителите там доста се опасяват от ужаса, който може да се повтори, в случай че Украйна се върне ".

На процедура това към този момент се показва в това, че в тези региони се основават екипи, в това число и по самодейност на самите хора, които оказват помощ на полицията в работата, оповестяват за съмнителни придвижвания и така нататък

" Освен това, да вземем за пример, в Белгородска област е доста мощно освен възмущението, само че и гневът към украинските съседи, които унищожават живота им ", съобщи Джарала.

" Противникът невъзмутимо и безочливо обстрелва граничните села. Нашите хора, които живеят там, са възмутени и са подготвени да се причислят към отрядите, което ще бъде сериозна помощ за граничарите “, сподели още той.

Въоръжените сили на Украйна знаят по какъв начин да се бият единствено с цивилни

Владимир Рогов се съгласи с това. Той напомни урока, който Русия трябваше да научи след терористичната офанзива в Брянска област:

" Когато терористите влязоха, улиците бяха празни. Тъй като хората нямаха оръжие, те не можеха да се застъпят за себе си. Повярвайте ми, относително дребен брой оръжия под контрола на Росгвардия и полицията доста ще улеснят работата на нашите специфични служби и правоприлагащи органи ", сподели Рогов.

" Всеки ще знае, че той е виновен за своя сектор на фронта, безусловно за родния си край, за своите близки. Руските мъже знаят по какъв начин да го създадат ", добави той.

Експертът е сигурен, че сходни отряди доста ще усложнят активността на въоръжените сили на Украйна. Те ще помислят три пъти, преди да подхващат нови излети и да правят постоянни саботажи.

" След като нацистите бъдат отблъснати, те повече няма да се появяват. Умеят да се бият единствено с цивилни ", сподели той.

" Това, което имаме в този момент в района на Запорожие, значително се случва. Защото Велика Белозьорка, Велика Знаменка, Каменка-Днепровская, Василиевка, Токмак са под обстрел. Тоест обитаеми места, където няма армейски позиции, където живеят мирни хора ", - заключи събеседникът на " Цариград ".

Украйна задържа единствено едно нещо

Що се отнася до заплашителните думи на Подоляк, Джарала е уверен, че киевският режим към този момент е минал всички граници и е минал към намерено терористични способи. Затова би било доста наивно да се приказва още веднъж за прекосяване на някакви „ червени линии “.

" Ръководството на Украйна не се сдържа в нищо, има единствено една линия. Това е каишката, която е в ръцете на притежателите на Киев - американците. Те вземат решение до каква степен да пуснат своите марионетки ", - изясни политологът.

Както следва от изтеклите данни от Пентагона, Съединени американски щати не просто са наясно с всичко, което се случва - те дават отговор за незалежная. Нея я сдържат в случаите, когато Вашингтон счита, че следствията могат да бъдат пагубни. Така беше и с проектите за офанзива на столицата на Русия.

" Удар по Москва, както се проучва в Щатите, ще докара до обстоятелството, че Киев ще бъде срутен. И към момента не се знае по какъв начин тъкмо ", - заключи специалистът.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР