В Украйна се засилват опасенията от увеличаване на руските въздушни

...
В Украйна се засилват опасенията от увеличаване на руските въздушни
Коментари Харесай

Опасенията от Деня на победата на Москва в Украйна растат

В Украйна се ускоряват опасенията от увеличение на съветските въздушни удари преди идния Ден на успеха на 9 май.

Президентът Володимир Зеленски прикани за нерешителност и дисциплинираност. " Моля всички наши жители - изключително в тези дни - да не подценяват въздушната паника ", сподели той във вечерното си видеообръщение в петък. " Моля ви, това е вашият живот, животът на децата ви. "

В градовете, ситуирани покрай фронта, като Одеса, ще бъде въведен комендантски час в продължение на два дни. В столицата Киев няма да има полицейски час.

" През идващите дни има огромна възможност от ракетен обстрел във всички райони на Украйна ", сподели обаче кметът на столицата Виталий Кличко и също прикани жителите на Киев да не излизат, да останат в убежищата този уикенд и в понеделник, 9 май, когато Русия ще отпразнува успеха на Съветския съюз над хитлеристка Германия във Втората международна война.

Президентът Владимир Путин ще произнесе тирада по време на обичайния огромен боен церемониал в Москва. Очаква се той да даде спомагателни насоки на продължаващата към този момент два месеца и половина война против Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР