В училищата в общините Козлодуй, Хайредин и Мизия днешният ден

...
В училищата в общините Козлодуй, Хайредин и Мизия днешният ден
Коментари Харесай

Бомбена заплаха в училища в страната и полицейски проверки

В учебните заведения в общините Козлодуй, Хайредин и Мизия днешният ден ще бъде неучебен, откакто е получен сигнал за бомбена опасност.

„ Освобождаването на учениците се постанова по отношение на непредвидената обстановка, основала се заради получена опасност на тел. 112. Информацията е получена от управлението на районно управление (на МВР) – Козлодуй. Бомбена опасност е отправена към всички учебни заведения в област Враца “, оповестяват от общинската администрация в Козлодуй.

Община Мизия също разгласява известие:

" Освобождаването на учениците от образователни занятия се постанова по отношение на подаден сигнал за бомбена опасност на тел. 112, който касае всички учебни заведения на територията на област Враца. Информацията е получена от управлението на Участък Мизия. Ще бъдат подхванати всички нужни ограничения за обезпечаване сигурността на учениците от виновните институции ".

Преди началото на образователните часове постройките в Бургас са били претърсени от полицията, откакто също е получен сигнал. Нищо подозрително не е било намерено, а образователният развой протича обикновено, предава кореспондентът на bTV Лора Стаматис.

В София са направени инспекции още преди започване на часовете. Няма данни за нищо притеснително. Полицейското наличие в региона на учебните заведения ще бъде засилен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР