В училищата не трябва да има каквато и да е

...
В училищата не трябва да има каквато и да е
Коментари Харесай

Георги Лозанов: „Възраждане“ прави закон, с цел създаването на ново пропутинско мнозинство

В учебните заведения не би трябвало да има каквато и да е агитация, казусът с така наречен закон за възбрана на пропагандата на половите различности в учебно заведение е, че не разрешава нещо, което го няма. Няма такава агитация.Това съобщи медийният специалист доцент Георги Лозанов пред Би Ти Ви.

Той посочи, че никой до момента не е могъл да даде и един образец за агитация в учебно заведение на тематика ЛГБТИ. Министерство на образованието в свои отчети също сподели, че няма проблеми, които да провокират тематиката.

Медийният специалист изясни какво значи да се прави закон, който няма предмет. Това, съгласно него значи, че се преследва друга цел.

Не единствено в учебните заведения няма такава агитация, а изобщо в цялата обществена среда, безапелационен е доцент Лозанов. Българското общество е консервативно и дори има повече хомофобски настройки, в сравнение с риск да организира „ джендърска идеология “.Измисля се, че се организира, с цел да може да се сътвори едно пропутиново болшинство, разяснява доцент Лозанов.

По начало властническите режими, какъвто е режимът на Путин, откъдето е взет този закон, са мощно хомофобски – подобен е фашизмът, подобен е руският режим. Режимът на Кремъл също е хомофобски и освен, той е режим против човешките права. Целта на този закон е да се сътвори ново пропутиново болшинство и да се разбие евроатлантическото болшинство, което беше единственият сериозен либерален артикул на този парламент, безапелационен е доцент Георги Лозанов.

Според него Костадин Костадинов се пробва да прокара и различен съветски злокобен закон – закона за така наречен задгранични сътрудници.

С този закон към този момент ще могат директно да се преследват политически врагове и съперници, изясни Лозанов.

Медийният специалист е безапелационен, че когато забраняваш нещо, което го няма, можеш да наречеш всичко агитация.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР