В цялата страна флаговете са спуснати наполовина. През целия ден

...
В цялата страна флаговете са спуснати наполовина. През целия ден
Коментари Харесай

РСМ обяви тридневен траур

В цялата страна флаговете са спуснати на половина. През целия ден офисът на транспортната компания, притежател на авариралия рейс, остана под полицейска защита поради предстоящо скупчване на близки на жертвите и потърпевшите, които могат да търсят информация за случилото се.

Фирмата има лиценз за осъществяване на такива транспорти от 2018 година, който е с годност до 2022 година Фирмата е в сектора от 20 години и до момента не е имала регистрирани такива произшествия.

Според първичните данни авариралият рейс е употребен от 3 година Предстои в този момент управляващите в РСМ да правят инспекция на документите на тези рейсове, която ще бъде предоставена по-късно на проверяващите органи в България.

В македонското външно министерство има основан спешен щаб, открита е и специфична телефонна линия за подпомагане на роднините на починалите и потърпевшите.

Заради случая Народното събрание на страната отсрочи днешното си съвещание, а ръководителят му Талат Джафери изрази съболезнования и от името на депутатите и изрази вяра „ в никакъв случай повече да не ставаме очевидци на такова трагично събитие и подобен печален ден “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР