В ЦСКА са амбицирани да затвърдят положителната посока, в която

...
В ЦСКА са амбицирани да затвърдят положителната посока, в която
Коментари Харесай

ЦСКА се подсилва във всички линии през лятото

В ЦСКА са окуражени да затвърдят позитивната посока, в която се развива селекционната им политика и към този момент работят интензивно по летните си прехвърляния, написа " Тема Спорт ". От  " Армията " гледат голям брой футболисти, като даже са влезнали в предварителни диалози с някои от тях. През зимата в Борисовата градина дебаркира единствено един нов в лицето на Тобиас Хайнц.

Старши треньорът Саша Илич, съобщи на няколко пъти, че не желае играчи за численост, а да бъде привлечени такива, които могат да създадат разликата в борбата за купата с Лудогорец. Именно подобен е норвежецът, който донесе извънредно скъпи 3 точки при гостуването на ФК ЦСКА 1948, когато влезе като запаса и означи победното попадение.
 Защитник на ЦСКА може да се изправи против Роналдо
Защитник на ЦСКА може да се изправи против Роналдо

Днес новият треньор на " мореплавателите " Роберто Мартинес би трябвало да разгласи своите първи избраници

Сега в ЦСКА са окуражени да привлекат най-малко трима футболисти от класата на Хайнц, които доста да покачат цялостното качество на състава и с тях да се нападна влизане в груповата фаза на евротурнирите. От клуба ще опитат да се подсилят във всички линии, само че входящите прехвърляния няма да са повече от 4-5, за разлика от последните години, когато всяко лято се привличаха по близо дузина нови футболисти.

Червените имат потребност от укрепване в ядрото на ариегарда, халфовата линия, по фланговете, а се преглеждат разновидности и за върха на офанзивата.Сред набелязаните са няколко леви крайни бранители. Преди дни стана ясно, че алените са водили договаряния с 29-годишния Матей Ханушек, който е благосъстоятелност на Спарта (Прага), а сега играе чартърен в турския първокласен Анкарагюджю. Халфбекът на Ботев (Пловдив) Па Конате, също е свързван с трансфер на " Българска войска ".
 Червенков: ЦСКА направи значима стъпка към купата, първенец без аудитория не се става
Червенков: ЦСКА направи значима стъпка към купата, първенец без аудитория не се става

" Поведението на почитателите на ЦСКА в Бистрица беше европейско ", сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР