В церемония от ХVII векБританците ще празнуват четири дни годишнината

...
В церемония от ХVII векБританците ще празнуват четири дни годишнината
Коментари Харесай

Елизабет II посрещна 70 години на трона

В гала от ХVII век
Британците ще честват четири дни годишнината на монарха

Принц Чарлз я замести в формалните функционалности

Британската кралица Елизабет II посрещна в четвъртък от балкона на Бъкингамския замък бойците, които се връщаха от военния церемониал във връзка честванията на нейния платинен празник - 70 години на трона на Обединеното кралство, предадоха международните организации.

Кралицата наблюдаваше преминаващите гвардейци и офицери дружно с други представители на кралското семейство.
Хиляди хора се бяха събрали по улиците, с цел да станат директни очевидци на обилната гала, датираща от ХVII век.

Кралицата, която е отпред на въоръжените сили, деликатно инспектира военните отвисоко, до момента в който стоеше дружно с братовчед си, херцога на Кент, който е полковник от шотландската армия, разясняват английските кралски наблюдаващи.
Деветдесет и шест годишната Елизабет II одобри поздрава на конните войски от балкона на Бъкингамския замък, разяснява Агенция Франс Прес.

Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, бяха измежду гостите, които следиха военния церемониал. Те се причислиха към голям брой кралски особи, измежду които Кейт, херцогинята на Кеймбридж, и Камила, херцогинята на Корнуол.

Смята се, че това е първата персонална среща на Кейт и Меган, откогато Хари и брачната половинка му се реалокираха през 2020 година в Съединени американски щати показват светските наблюдаващи.

От представителите на кралското семейство отсъстваше дискредитираният наследник на Елизабет Втора принц Андрю, отбелязва Агенция Франс Прес.

Британската кралица, която има проблеми с напредването, беше заместена в нормалната си роля от престолонаследника - своя наследник принц Чарлз, който инспектира гвардейците в техните алени туники и мечи кожи.



“Червените стрели”, елитната ескадрила на английските Военновъздушни сили, взе присъединяване в проява по време на парада, дружно с общо 70 летателни апарата.

Обединеното кралство се радва на специфичен четиридневен празничен уикенд, изпълнен с помпозност, тържественост и празненства, за който милиони звезди и елементарни хора ще се съберат, с цел да отдадат респект на Елизабет II, разясняват наблюдаващите от френската организация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР