В традиционната ориенталска медицина има един древен ритуал, който според

...
В традиционната ориенталска медицина има един древен ритуал, който според
Коментари Харесай

Слагам малко ориз в чорапите и започвам да чистя вкъщи, ефектът е впечатляващ

В обичайна ориенталска медицина има един античен обред, който съгласно лечителите е кадърен да лекува съвсем всички заболявания. Лечителят изсипва ориз на пода, а пациентът би трябвало да направи две хиляди стъпки по него. Процедурата се повтаря всекидневно до цялостно възобновяване на пациента.
Според каноните на източната медицина краката са огледало на тялото.
На ходилата на краката са точки, виновни за вярното действие на всички органи. Например, посредством масажиране на върховете на пръстите, където се намират точките на максиларните синуси, ще се отървете от назалната конгестия.

Масажът на краката е нужен за всеки от нас всеки ден. Процедурата възобновява, подмладява, укрепва нервната система, усъвършенства хормоналния декор, покачва защитните свойства на организма. Но къде измежду купчината домашен отговорности да намерим време да се погрижим за себе си?
Масаж на краката вкъщи
Първата концепция: ориз в чорапи.
Вземете чифт чорапи и поставете огромна шепа ориз във всяка. Сложете си чорапите и вървете! Хиляди зърна непрестанно засягат нервните окончания.

Акупресурен подмладяващ масаж без спиране на домакинската работа и в допълнение разчистване.
Втората концепция: масажни маратонки
Ориз или други зърна (елда или ечемик) се изсипват непосредствено в чехли или други комфортни затворени обувки. В обувките за масаж можете да ходите от 30 минути до няколко часа. В допълнение към въздействието върху масажните точки, крупата има резултат на пилинг: забравете за мазолите.
Третата концепция: спа
Това е потребно за тези, които прекарват дълго време седнали на компютъра. Загрейте граха или фасула във фурната и го изсипете в междинна купа.

Потопете краката си в нея и продължете да работите. Летаргията, напрежението и тревогата ще изчезнат, оставяйки място за ясни мисли и жизнеспособност.
Акупресурен масаж на краката – друга точка за потребните свойства. Чудесен метод за облекчение на напрежението и напрежението, отпуснете изтощените мускули. Децата също ще се възползват от домакински масаж на зърнени култури – отлична предварителна защита за плоски стъпала и паднал свод.
Моля, споделете публикацията с другари. Ако имате някакви хрумвания или оферти за възстановяване на домашния масаж, пишете! Интересуваме се от мнението на всеки един.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР