В традиционна декларация за началото на новата парламентарна сесия БСП

...
В традиционна декларация за началото на новата парламентарна сесия БСП
Коментари Харесай

БСП започва битка с тъмните сфери в страната с орязване на депутатските привилегии

В обичайната декларация за началото на новата парламентарна сесия Българска социалистическа партия се разгласи за борба с " огромните " посредством откриване на тъмните сфери в страната, както и за орязване на всички депутатски привилегии. За своя съществена цел опозицията в 44-ия парламент през днешния ден разгласи спасяването на народа от демографско изгубване и беднотия.

След като в понеделник президентът Румен Радев разгласи, че страната е на мрачно и от тъмното някой управлява ръководещите, през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели, че в тъмното на паралелната страна има фигури, които дърпат конците на институциите. Тя назова кои съгласно социалистите са тъмните сфери - произвеждане и търговия с медикаменти, произвеждане на самун и транспорт и търговия с сила.

" Трябва да стартира борбата с огромните, само че кой има храброст? ", сподели още Нинова. След това тя разгласи една от самодейностите на социалистите в новата парламентарна сесия - промени в правилника за орязване на привилегиите на депутатите. Сред тях са дълги ваканции, безотчетни пари и длъжностен превоз.

" Кой българин работи за заплата, която зависи от растежа на междинната в страната? " попита Нинова. тя подсигурява, че в случай че препоръчаните от Българска социалистическа партия промени не станат факт в този момент, социалистите ще ги създадат, като вземат властта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР