В този труден за страната момент, ние, Peugeot Citroen Украйна

...
В този труден за страната момент, ние, Peugeot Citroen Украйна
Коментари Харесай

Peugeot, Citroen и Opel помагат на Украйна срещу агресора

" В този сложен за страната миг, ние, Peugeot Citroen Украйна и дилърската мрежа на марките Peugeot, Citroen и Opel би трябвало да допринесем за битката против агресора и да подкрепим комуналните и обществените управляващи на Украйна в тази област, която сега е доста значима - обезпечаване на подвижност. " Това се споделя в публично изказване на украинското поделение на PSA.

" Ето за какво от 1 март тази година нататък изпълняваме Програма за техническа поддръжка на коли от марките Peugeot, Citroen и Opel, които се употребяват от държавните и общинските институции на страната ни. Всички ремонтни действия ще бъдат осъществени за сметка на Peugeot Citroen Ukraine LLC. "
Програмата важи за всички коли, които са държавна и общинска благосъстоятелност: Национална работа полиция, Спешна здравна помощ, Спешна помощ; комунални услуги, които обезпечават гладкото действие на инфраструктурата и др.
От компанията декларират още: " Програмата за техническа поддръжка на коли обезпечава ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕМОНТНИ РАБОТИ, които са нужни за обезпечаване на вярното действие на автомобила. В складовете на представителствата и в склада за импорт има задоволително аварийни елементи за обезпечаване на цялостния обсег на ремонтните действия.

Нашата цел, преди всичко, е навреме да приведем във функционално положение допустимо най-вече коли, които сега потеглят по пътищата, с цел да се върнат на работа. Затова приоритет в ремонта и поддръжката ще имат коли, чийто ремонт директно визира сигурността по време на употреба. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР