В този сезон на Игри на волята“ безспорно са подбрани

...
В този сезон на Игри на волята“ безспорно са подбрани
Коментари Харесай

Неочаквани обрати в „Игри на волята“: Участниците, които отпаднаха твърде рано

В този сезон на „ Игри на волята “ несъмнено са подбрани едни от най-атрактивните участници . Вече повече два месеца откогато изминаха откогато едни от най-епичните борби и прочувствени моменти сред участниците. Както на Арената, по този начин и в живота.

Те влизат в непредвидени конфликти на терена, само че в живота множеството от тях са в другарски връзки. В обществените мрежи не стопират спекулациите по отношение на техните връзки.

Участниците постоянно споделят общи видеа и фотоси и несъмнено можем да кажем, че тематиката за другарството и любовта водеща. Под всеки техен пост не стопират да валят мненията и лайковете. Те са харесвани и подложени на критика, а това си проличава под всеки техен лайв или пост.

Ето и кои са участниците, които изненадващо отпаднаха от приключенското шоу:

Николай Чакалов е несъмнено играчът в този сезон, за който шоуто е сбъдната фантазия. Той започва присъединяване си в приключенското шоу като запаса, само че откри своето място в племето на Безстрашните.
 
Той несъмнено съумя да се впише. Но зад присъединяване му се крие история. В живота той е преподавател по физкултура. Но той е и разпален почитател на „ Игрите “ и не крие, че дълго време е мечтал да бъде част от формата и за него това е сбъдната фантазия. А какво по-хубаво от това човек, да сбъдва мечите си?!?!
 NOVA
Той е един от най-верните почитатели на шоуто, само че чак в този сезон откри свотео място , въпреки и за малко. Но споделя, че е извижял фантазията си. Но той служи и за ентусиазъм.
                 

За малко време е съумял да се трансформира. В обществените мрежи той сподели своята смяна.
                 

                 

Той и Михаела даже показаха книга „ Готов за победа “, в която описват по какъв начин да се оправим с всички провокации в такова рисково предизвикателство.

Безспорно най-емоционалта радяла в шоуто, е тази сред Фейгин и Мани. Тази седмица двете се изправиха в героичен сблъск, в който шампионка ни по фигурно пързаляне загуби . В живота те са приятелки, само че на Арената са съперници.
 NOVA
Двете мощни девойки се изправиха в героичен конфликт, в който Фейгин загуби. Но тя несъмнено е един от най-запомнящите се играчи . И то освен в рисковото си показване, само че и в живота.

Финалният детайл със закодирани думи затрудни девойките, само че Мани първа дешифрира верния израз. Двете се разделиха с доста сълзи.  През измилата седмица Мани и Фейгин събраха както положителни, по този начин и негативни мнения. Двете скриха едно парче от пъзела на тима си , от което последва загуба и това беше несъмнено като с аботаж.
 
И по този метод племето на сините отпадна от приключенското шоу. Една от най-обсъжданите тематики в този сезон са връзките сред русокоската и различен участник на Арената - Георги Янев . В шоуто и отвън него те не стопират да предизвикат, по отношение на това дали сред тях има откровено другарство или освен това.

Те се събраха в племето на Непобедимите. Близостта им определено става все по-силна. А това си наподобява в последните епизоди на предаването. Миналата седмица Михаела и Георги се изправиха един против различен в елиминационен двубой. Той съумя да победи в тежката борба с хъс и воля, с цел да се завърне при състезателката.
 
Освен това те споделиха и най-романтичният си миг. След като стана ясно, че Георги ще се бори за своето оставане двамата проведоха прочувствен диалог.

Между 19-годишната ледена кралица и 21-годишният красавец определено има любов. Доказателство по тази причина е топлата прегръдка сред тях, от която без думи стана ясно колко са привързани. Но двамата постоянно прекарват времето си дружно до момента.

Преди дни Георги разгласява видео видео в обществените мрежи преди няколко дни и буквално подлуди почитателите, които са уверени, че те са новата двойка в „ Игрите “.
                 

В началото се вижда как те сантиментално са хванати за ръце  и се пързалят на леда. В слеващия миг русокоската пада сама в басейн, където именно 21-годишният чаровник я издърпва над водата.

Неговата мечта е да има олимпийски орден, а сполучливата ни състезателка към този момент е взела участие в Зимните олимпийски игри в Пекин 2022. Но това не е първата им провокация, която поражда конспирации дали са гаджета.
                 

Преди към месец самата ледена кралица разгласява фотография, на която двамата се  гледат влюбено.  Още тогава почитатели им не спираха да ги питат дали са двойка и ги дефинираха като много сладки.

Валери е несъмнено един измежду най-обсъжданите и готови участници този сезон. Любопитен факт е, че той е наследник на Мария Гроздева - повторен Олимпийски първенец по спортна пукотевица.
 

Той беше част от тима на Безстрашните и несъмнено потвърди своето лидерско място с воля и хъс за бобеда във всяка една борба. Но в яростна борба сред него, Зорница, и Елица той отпадна.

И по този метод племеното му - Безстрашите понесе една от най-големите загуби в приключенското шоу. Валери се трансформира в един от най-обсъжданите играи, И освен в борбите, само че с тематиката за любовта.

Той си стана непосредствен с друга известна участничка, а точно Мирела. ще в самото начало на предаването стана ясно, че бившият приятел на Мирела е също участник в четвърти сезон на Игрите и той е в нейното племе.

Става въпрос за Лефтеров, който показа във визитката си, че последната му връзка е била красива, само че и трагична, визирайки точно Мирела. Но малко след старта на предаването между красавицата и различен участник в предаването се появиха  искри и мощни благосклонности , а точно Валери
                 

Двамата започнаха да споделят общи фотоси, на които се вижда рискова непосредственост и това разпали фантазията на романтиците в обществените мрежи, че сред тях може би има н ещо повече от другарство.

А за мощните усеща и привързаността сред тях можем да съдим по прочувствения пост, който стартира с думите -  „ Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава... Когато загубиш другар в тази изолирана среда, имаш възприятието, че си го изгубил вечно “, пише тя.
                 

А към края на поста приключва с думите - „ За мен  ТИ значеше доста  в тази игра “.Дали има освен това сред двамата с изключение на откровено другарство и привързаност предстои да забележим. Но несъмнено всяка тяхна обща изява провокира голям интерес, а те прекарват често времето си дружно.
 
Самият Валери акцентира в изявление след излизането си от формата, че сред него и танцьорката има прекрасно, отлично другарство, но и показа, че няма човек до себе си сега.

Елица беше спрягана за любимец измежду дамите . Тя и Ралица - капитаните, които разрушиха племето на Супергероите, се изправиха една против друга във неочаквана капитанска елиминация.
 
Елица беше от тима на Безстрашните и несъмнено потвърди своите качества на Аренара и в борбите. Елица е олимпийски първенец и има бронзов орден от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година Любопитен факт, е че тя е гадже на различен участник в " Игрите ", а точно Алекса Ерски.
                 

А почитателите в обществените мрежи не стопират да ги заливат с позитивни мнения и да им се радват, като ги дефинират за една от най-красивите двойки в " Игрите ".
                 

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на ина формата.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР